logo fungi5
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Η παρούσα ιστοσελίδα, www.fungihellas.gr, έχει ως στόχο την πληροφόρηση και επικοινωνία των χρηστών - επισκεπτών της. Η πρόσβαση σ' αυτή και η χρήση της υπόκειται στους ακόλουθους όρους και κανόνες:

1. Κάθε πληροφορία, κείμενο, εικόνα, σχέδιο, λογισμικό, ή οπτικοακουστικό έργο που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα του www.fungihellas.gr αποτελεί είτε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα και ως εκ τούτου προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2121/1993 «περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων» είτε παρατίθεται με την άδεια του δημιουργού του. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση ή χρήση τους για εμπορικό σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του fungihellas.gr .

2. Το fungihellas.gr και οι διαχειριστές του καταβάλουν κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα να είναι αξιόπιστα, πλήρη, και ακριβή. Παρ' όλα αυτά, το fungihellas.gr δεν εγγυάται για την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των παρεχόμενων στοιχείων και πληροφοριών και δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών ή τρίτων για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον λανθασμένο ή ανακριβή χαρακτήρα τους.
Ο χρήστης - επισκέπτης, αντιλαμβάνεται και αποδέχεται ότι η χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στο www.fungihellas.gr γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Η ιδιοκτησία της ιστοσελίδας, καθώς και οι υπεύθυνοι και διαχειριστές της, ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, προκύψει από τη χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας. Η παρούσα αποποίηση ευθύνης περιλαμβάνει το σύνολο των πληροφοριών της ιστοσελίδας και οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί ανεξαρτήτως λόγου.

3. Το fungihellas.gr και οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία των χρηστών - επισκεπτών που προκύπτει από την διασύνδεση με άλλες ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων (links) ή από τη χρήση στοιχείων και πληροφοριών που εμπεριέχονται σε κάθε διασυνδεδεμένη ιστοσελίδα.

4. Το fungihellas.gr και οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση θετική ή αποθετική ζημία των χρηστών - επισκεπτών της ιστοσελίδας, η οποία οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων (π.χ. υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων), στη διάδοση ιών (viruses) κατά τη διάρκεια χρήσης της ιστοσελίδας ή από το κατέβασμα (download) στοιχείων και αρχείων που περιέχονται σε αυτήν ή σε προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (απώλεια δεδομένων κλπ).

5. Το fungihellas.gr και οι διαχειριστές του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο πινάκων ανακοινώσεων ή ομάδων συζήτησης (chat, forum κλπ) που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα, καθώς και για κάθε μεταδιδόμενη πληροφορία, η οποία διαθέτει ανακριβές, εσφαλμένο, απειλητικό, σκανδαλώδες, δυσφημιστικό, πορνογραφικό και υβριστικό περιεχόμενο. Απαγορεύεται η μετάδοση ή προσάρτηση παρόμοιων μηνυμάτων ή πληροφοριών, καθώς και όσων επιφέρουν ή δύνανται να επιφέρουν αστική ή ποινική ευθύνη.

6. Τα εμπορικά σήματα και λογότυπα που περιέχονται στο σύνολο των περιεχομένων του fungihellas.gr, είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιριών και απαγορεύεται η χωρίς την έγγραφη άδεια του fungihellas.gr δια των διαχειριστών του ή τρίτου δικαιούχου χρήση τους.

7. Το fungihellas.gr και οι διαχειριστές του διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν την ιστοσελίδα, να προσθέτουν, τροποποιούν ή/και αφαιρούν οποιοδήποτε στοιχείο ή/και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν χωρίς καμία προειδοποίηση. Διατηρούν επίσης το δικαίωμα να τροποποιούν ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους.

8. Η χρήση της ιστοσελίδας fungihellas.gr από οποιονδήποτε χρήστη – επισκέπτη, προϋποθέτει ότι αυτός έχει ενημερωθεί και κατανοήσει με επάρκεια και πληρότητα όσα παραπάνω αναφέρονται και ότι συμφωνεί απόλυτα με τους όρους αυτούς.


E-shop

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H ιστοσελίδα www.fungihellas.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας FUNGIHELLAS ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΦΜ: 075305190, ΔΟΥ : Περιστερίου), που εδρεύει στην οδό Καλλέργη 41, Περιστέρι 121 36, Tηλ: 6944505931.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά τη διάρκεια δημιουργίας ενός λογαριασμού, θα χρειαστεί να δηλώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας (εκεί που θα αποστέλλονται και τα προϊόντα), τον αριθμό του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) κλπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας
Η διαδικασία αυτή γίνεται μια φορά. Κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε και να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα χρειάζεται μόνον η εισαγωγή του e-mail σας (ως κωδικού εισόδου) και του "μυστικού κωδικού εισόδου" (password).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H Ιστοσελίδα www.fungihellas.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Στην περίπτωση που δεν έχετε ενηλικιωθεί (δεν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το www.fungihellas.gr μόνο για περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, ενώ αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο με τη συμμετοχή ενός εκ των γονέων σας ή του κηδεμόνα σας.
Το www.fungihellas.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αρνηθεί παραγγελίες ή να διαγράψει λογαριασμούς πελατών, καθώς και να αφαιρέσει ή να αλλάξει το περιεχόμενο του www.fungihellas.gr κατά την απόλυτη κρίση του εφόσον θεωρεί ότι πιθανά να θίγονται τα συμφέροντά του και και με σκοπό να τα προστατεύει.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
Τα προϊόντα που πωλούνται από την ιστοσελίδα www.fungihellas.gr είναι: φρέσκα και αποξηραμένα μανιτάρια, προϊόντα μανιταριών, φρέσκες τρούφες, προϊόντα τρούφας, προϊόντα αυγοτάραχου, προϊόντα χαβιαριού, λοιπά προϊόντα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η δυνατότητα αυτή, σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013), αν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής, από την πλευρά τον, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο) εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί . Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή από τον καταναλωτή.
• Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση.
• Η αγορά θα πρέπει να έχει γίνει εντός Ελλάδος.
• Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία
• Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση.
• Θα πρέπει να έχει γίνει πρότερη συνεννόηση με το κατάστημά μας.
• Δεν θα πρέπει να έχουν περάσει περισσότερες από 14 ημέρες από την αγορά των αγαθών.
• Επιστροφές δεν γίνονται σε είδη που έχουν αγοραστεί σε ειδική προσφορά.
• Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.fungihellas.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
1. Με τη χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας σας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.

Επίσης στο www.fungihellas.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Ο τρόπος χρέωσης και αποστολής των προϊόντων γίνεται ανάλογα με το είδος του προϊόντος.

Για προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν μέσω courier (Σε όλη την Ελλάδα)
Για αποστολή εντός του νομού Αττικής: 5,00€
Για αποστολή εκτός του νομού Αττικής: 7,00€

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
2-3 εργάσιμες ημέρες.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.fungihellas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΔΙΑΦΟΡΑ
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Ευθύνη www.fungihellas.gr: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Share This